Jongknapen

Leeftijd: 
10 tot 12 jaar (5e-6e leerjaar)

DOKTER DOKTER


Ik heb tandheelkunde gestudeerd in Leuven en ben nu orthodontist bij Orthopoint in Aalst. Ik ben gespecialiseerd in blokjes en nachtbeugels bij kinderen. Stomste aan job: wanneer stoute jongknapen hun tanden niet poetsen voor de afspraak Leukste aan job: Ervoor zorgen dat mensen een mooie glimlach op hun gezicht kunnen toveren Beste tandartsmopje : Waarom krijgt een dove bij de tandarts geen verdoving? Wie niet horen, wil moet maar voelen!!!

Beste tandartsliedje:

Tot op kamp! Hopelijk poetsen jullie ondertussen nog goed jullie tanden dat er niet geboord moet worden.


Yow yow yow jongknapen, Hier hartspecialist Samson aan het woord. Mijn specialiteiten zijn 1.klepreconstructies 2. Klepvervangingen maar ik ben ook zeer goed in het opsporen van hartziektes. Ik vind de job zeer leuk omdat ik zeer graag mensen help! Ik steek het allerliefst mijn tijd in de hartjes van de meiden, al moet ik hier nog een beetje op oefenen om dit volledig onder de knie te krijgen… Als jullie vragen hebben over jullie hart kunnen jullie altijd terecht bij dokter Samson! Ps: dokter bibber is bienste spel ooit! Samson xx


Mijn naam is Dr. Van Langenhove maar jullie mogen mij zeker Sara noemen. Ik ben een dierenarts dus dit betekent dat ik dus veel dieren tegenkom elke dag. Dit vind ik echt helemaal geweldig. Ik ben op mijn 13 dierengeneeskunde beginnen studeren dus sta ondertussen al lang op de werkvloer. Ik werk lange dagen maar schep heel veel poen ondertussen. Mijn lievelingsdier is een hond, het ierks daarom dat katten castreren mijn favoriete onderdeel van mijn job is. Mijn hoofdvak is kleine gezelschapsdieren maar in noodgevallen passeer ik ook eens bij de boer voor zijn dieren gezond te houden. Geen opdracht is te groot voor mij, maar soms wel te klein daarom gebruik is ook wel eens een microscoop. Ik wil dat alle dieren een gezond leven kunnen leiden dus ik steek gerust mijn volledige arm in het achterwerk van een koe als dat nodig is. Jullie gaan mijn deze zomer wel eens zien passeren, jullie kunnen mij herkennen aan mijn leuke pakje en de vele diertjes die ik altijd bij me heb. Ik heb heel veel zin in ons kamp en hopelijk jullie ook! Dan kunnen we samen alle diertjes redden en ondertussen nog een kei veel plezier maken ook! Tot in Augustus!


Yow, ik ben dokter Benji! Heb je een probleem met uw oren, ik kan u terug laten horen. Heb je een probleem me uw ogen, ik kan u terug laten zien. Heb je een probleem me uw hersenen, ik kan u terug laten denken. Heb je iets gebroken, ik kan het terug aan elkaar lijmen. Heb je een been tekort, ik geef u een been. Ben je een vinger verloren, dan fix ik u een vinger. Kortom wanneer jij problemen hebt los ik ze voor jou op. En onthoud het goed: “Ik ben een betere dokter dan alle andere dokters hier vermeld.” Tot de volgende keer, hou het gezond en veilig!