Jonghernieuwers

Leeftijd: 
14 tot 16 jaar (3e-4e middelbaar)

Prom

Er waren eens 11 knappe kopjes op uitwisselingsreis naar Amerika. Op het einde van hun prachtige jaar daar is er, of course, een big ass PROM! 

Dat eindejaarsfeest hield in: gala-kleren, punch, rode loper, corsages, prom-queen en prom-king, chaperonnes, dates, tuxedo’s, galakleedjes, slowen, dansen, deejay, ballonnen, slingers, confetti, banners, live-bandje, liefjes, drama, …

Over dat laatste is geen twijfel mogelijk, er was meer dan genoeg drama aanwezig. Ik weet zelfs niet waar ik zou moeten beginnen… oké ik weet het. Eerst en vooral was er ons immerbekende koppeltje Siben en Jozefien. Siben was Jozefien gaan ophalen bij haar thuis met de nodige bling en air. Met corsage in de hand belde hij aan. Jozefien was nog helemaal over haar toeren omdat ze bij het snacken vlekken had gemaakt op haar kleed. Dit was een ramp omdat zij voor de titel van PROM-queen en PROM-king wouden gaan. Met vlekken van chips en chocolade op haar kleed zou dit zeker niet lukken. Gelukkig kon ze nog naar de chaperonnes van het feest bellen: Moummou en Lize. Lize wist direct wat te doen en haaste haar richting Jozefien en Siben met haar wonderwasmiddel in de hand. Na slechts tien minuten waren de vlekken reeds volledig uit het kleed gewassen en konden Siben en Jozefien met een gerust hart naar het feest vertrekken.

Maar daar hield de drama niet op. Het koppeltje Emiel Vermeren en Lena was er ook nog. En zij gingen uiteraard ook voor de geweldige overwinning van PROM-queen en PROM-king. Beide koppels kwamen exact tegelijk aan op het feest. Vanaf het moment dat ze elkaar in de ogen keken wisten ze dat ze deze avond hunzelf moesten bewijzen. Tijdens het dansen botsten de twee koppels tegen elkaar en toen begon het. Riezje. En niet zomaar riezje. Het was een echte bitchfight. Jozefien en Lena gingen erop los met elkaars haren en er werden een paar rake klappen uitgedeeld. Gelukkig waren de boys een beetje minder into de titel van PROM-king, dus haalden ze de chaperonnes erbij. Moummou haaste haar erbij en met haar kennis van zaken kalmeerde ze de meisjes en maakte ze een einde aan het gevecht.

Dan was er nog macho-man Emiel Goessens. In tuxedo kwam hij toe en alle schijnwerpers schenen direct op hem. Na nog maar een uur op het feest had ‘macho-man’ Emiel een beetje teveel van de punch genipt en was hij helemaal poepeloere. Gelukkig had chaperonne Lize dit op tijd gezien en regelde dat Emiel vanaf nu enkel niet dronkenmakende punch kon drinken. 

Mare had een mooie witte jurk aan. Met glitter en glammer maar ondanks zij er zo wonderschoon bij liep was zij nog op zoek naar PROM-KING. Zou het Xander worden of Carsten. ze kom maar niet kiezen ,ze zat echt in een dilemma. Dus organiseerde ze een modeshow voor de boys. Ze gingen all the way ze kreeg zelfs een lapdance van Xander. Uiteraard kreeg Mare het warm en het was dus in de sjakosj. Zij gingen samen met de andere twee koppels in competitie. En het werd heel spanneeend!! Maar nu moesten De twee tweelingsbroers ook nog een date hebben. Dus  gingen op jacht, maar hun eisen lagen heel hoog. Ze hadden wel een idee om twee super leuke dames te vragen maar een beetje verlegen. Hun plan was op hun fantastische twee leiders mee te vragen op het bal. Maar ja hoe zouden ze dat moeten vragen ?? Ze besloten om een op de knieën te gaan zitten tijdens de laatste vergadering van het KSA jaar en woooooowww wat een mooi moment ze hadden zelfs een roos mee.uiteraard konden de twee leidsters geen nee zeggen. Duuuuusss iedereeeen had een date night!! Woehoee!!!