Uniform

Ons Uniform

Een uniform is de trots van elke KSA'er en mag dan ook niet ontbreken. Dit hemd, met bijhorend sjaaltje en de 4 standaardschildjes kost 35 euro voor de kleinere maten (30,32, 34 en 36) en 40 euro voor de grotere maten (38 en 40)

Schildjes

1. KSA Sint-Jozef Aalst:

2. Chiro/pax: https://nl.wikipedia.org/wiki/Christusmonogram

3. De Vlaamse leeuw

4. KSA Oost-Vlaanderen

5. Activiteitenschildjes (bv. Triangel, Joepie, Gamel,..)

Toebehoren

1. Sjaaltje (€3) 

2. Dasring: Dit handige hebbedingetje dient om de beide uiteindes van het sjaaltje samen te binden zodat je er piekfijn in orde uitziet. (€2) 

Onze hoodie

Een gepersonaliseerde pull met je naam op kost in totaal 30 euro.

Onze T-shirt

De T-shirts met onze naam op de voorzijde en logo op de achterzijde zijn vanaf nu beschikbaar voor slechts 10 euro.

Uniform kopen

Om de bestellingen van uniformen vlotter te laten verlopen, werken wij sinds kort via een Google Forms enquête. De link daarvan vindt u hier, zodat u deze altijd makkelijk kunt terugvinden.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffa8g82WSATht5Cm3pctQstlG01X1p...

Wanneer u op de link klikt, zal u kunnen aanduiden wat u wilt bestellen (gepersonaliseerde trui, hemd, sjaaltje, T-shirt,...). Binnen de 7 dagen zal u een bevestigingsmail ontvangen waarin het te betalen bedrag en het rekeningnummer te vinden zijn. In de mail zal ook vermeld worden wanneer u het uniform zal krijgen. Als u nog bijkomende vragen zou hebben bij uw bestelling, kunt u die ook stellen in de enquête. 

Met al uw uniformgerelateerde vragen kan u op zondagen terecht bij de uniformverantwoordelijken of u kan een mailtje sturen naar ksa.sintjozef.uniform@gmail.com

Uniformverantwoord

 Silke deloose,