Bagagelijst

Wat nemen we mee op kamp? 

Mogen we u vragen om spullen zoals tandpasta/zonnecreème per kind mee te geven? Deze spulllen kunnen niet worden gedeeld met zussen/broers. 

Min. 2 (meer mag) (wegwerp) mondmaskers (ENKEL VOOR 12+) ub eeb afsluitbaar zakje. 

Iedereen neemt zijn eigen drinkbus mee, zodat we niet van dezelfde flessen water te drinken. (Naamtekenen en niet lekken)

Geef je kind ook zeker voldoende washandjes en keukenhanddoeken mee: alles voor hygiëne.

Wat nemen we niet mee op kamp? 

GSM’s (je kan er toch niets mee doen op het kampter- rein), snoep, frisdranken, computerspelletjes, iPods, ta- blets of mp3’s, dure kledij, dure horloges of andere dure spullen, je persoonlijke butler, een haagschaar, vuurwerk (het kamp val immers niet tijdens oudejaar), mama, papa... We raden aan om totaal GEEN snoep mee te geven. Niet alleen is het ongezond, bovendien vinden we dan na enkele dagen een kampter- rein bedolven onder de snoeppapiertjes en ontstaat er ruzie tussen de kindjes. Het is helemaal niet leuk om te zien dat jij geen snoep hebt meegekregen en je vriendje dat twee bedjes verder ligt, elke dag een snoepje kan eten. Onze keukenprinsen en –prinsessen zorgen elke dag voor een lekker dessertje en een lekker 4-uurtje. Spullen die in dit lijstje staan, worden door de leiding afgenomen en aan de kampleider overhandigd ter bewaring tot het einde van het kamp.