EXTRA Tintels Tussendoor DVDJ + Herfstweekend

Beste ouders,
Beste KSA’ers,

 

Ja Ja, hij komt dichterbij... onze feestdag! Nu vrijdag is het de dag van de jeugdbeweging. Het moment om met volle trots ons gestreken KSA-hemd aan te trekken en op school aan iedereen te tonen dat we lid zijn van de allerleukste jeugdbeweging. Zeker de moeite waard dus om je KSA-hemd donderdagavond klaar te leggen. Tussen 07u00 en 09u00 wordt door de stad een heerlijk ontbijt voorzien op de grote markt. Heel wat leiders zullen aanwezig zijn dus allemaal zeker welkom om voor het school volledig in de jeugdbewegingsfeer te komen.

Herfstweekend
Graag nodigen wij jullie ook uit voor hét evenement in de herfstvakantie: ons herfstweekend (oftewel "klein kamp"). Voor nieuwe KSA'ertjes is het een ideale manier om zich voor te bereiden op het zomerkamp. Zeker aan te raden dus. Wil je meegaan? Schrijf je dan zeker in via ksasintjozef@gmail.com met vermelding van Ban en naam ( voor woensdag 26 oktober 2016). Hier kunnen jullie de link vinden naar de brief en de medische fiche.
 
Inschrijvingen
Heel wat inschrijvingen zijn tot op heden jammergenoeg nog niet afgerond, zouden we mogen vragen aan de mensen bij wie we nog niet zijn langs geweest om een mail te sturen met de vraag om alsnog te komen inschrijven. Ook kan alvast het lidgeld betaald worden van €35 voor het eerste kind (en €25 vanaf het tweede) op het rekeningnummer BE31 0682 4562 6255. Zo kan secretaris Richard alle inschrijvingen finaliseren en de verzekeringen afronden.


  Aan Christus en Vlaand’ren,
  TROUW!

  De leiding van KSA Sint-Jozef Aalst