Brief herfstweekend

Beste KSA-ers,

Beste ouders,

Slechts enkele weken scheiden ons nog van het jaarlijkse herfstweekend. Een niet te missen kamp dat dit jaar zal plaatsvinden in het Limburgse Geel.

Het weekend gaat dit jaar door van 27 tot en met 30 oktober. Op zaterdag 27 oktober spreken we af in de Pontstraat om 08u30 om vervolgens met de bus naar onze bestemming te rijden. Dinsdag 30 oktober zijn we omstreeks 16u00 terug in de Pontstraat.

De prijs voor dit weekend bedraagt 65 euro (55 euro vanaf het 2de kind) en wordt betaald via overschrijving op het nummer BE31 0682 4562 6255. Met als mededeling: (NAAM) – (VOORNAAM) – (BAN) – HERFSTWEEKEND. We vragen ook om de medische fiche van uw spruit op voorhand in te vullen en bij vertrek te overhandigen aan de bondsleider.

WAT NEMEN WE MEE?

Slapen: matrasbeschermer, kussen, slaapzak, pyjama, knuffel, pantoffels, leuke dromen....

Kledij: uniform + sjaaltje (!!!), spelkledij (die tegen wat vuil kunnen), warme trui en broek, warme jas, ondergoed, voldoende kousen, regenkledij, sjaal, muts, handschoenen, schoenen, laarzen...

Eten: gamel, bestek, beker, keukenhanddoek...

Toiletgerief: tandenborstel, tandpasta, washandje, handdoek, zeep, shampoo...

Persoonlijke spullen: bijvoorbeeld medicatie...

WAT NEMEN WE NIET MEE?

Snoep, gsm of andere elektronica, dure kledij, speelgoed, zakmes, de hond van de buren, olifanten, ... De leiders zullen deze voorwerpen in beslag nemen en dinsdagavond terugbezorgen. Verder laten we ook mama, papa en de tv thuis!

Mogen wij u vragen om vóór zondag 21 oktober 2018 (23u59) te laten weten of uw kind meegaat op weekend en het weekendgeld zeker over te schrijven.

De inschrijving is pas afgerond als u bent ingeschreven via het online formulier (dit vindt u op de site) en het bedrag is overgeschreven. Gelieve zeker de ban te vermelden van het kind. Indien u nog vragen zou hebben, kan u die ook stellen via ksasintjozef@gmail.com of via het gsmnummer: 0476/020838 (bondsleider Karel Uvin). Ben je benieuwd naar het thema? Wacht dan zeker de Tintels af of hou zeker de site (www.ksasintjozef.be) in de gaten!

Hou alvast ook vrijdag 23 november vrij: op deze dag organiseren we onze jaarlijkse kaas & wijnavond. Op deze dag zullen ook alle foto’s van het afgelopen jaar en het herfstweekend worden getoond. Niet te missen dus!

We kunnen alvast niet wachten om jullie zaterdagochtend te mogen verwelkomen!

De voltallige leidersploeg van KSA Sint-Jozef Aalst

(De medische fiche kan u tevens vinden op deze site)